Våra lägenheter i Västervik

I Västervik har vi 130 lägenheter samtliga belägna i centrum. 
Flera av lägenheterna har havsutsikt. Nedan ser du vilka områden de ligger i.

Gäddan

Mellan Gamlebyviken och Breviksvägen ligger Kv Gäddan med adress Skolgatan 2. En fin innergård mellan de olika husen, en del kulturminnesförklarade och varligt renoverade. Här har du nära till centrum och fina promenad-vägar utmed Gamlebyviken.

Aborren

Kvarteret Abborren med Grönsakstorget som adress ligger vid fiskarhamnen i Västervik. Här bor du runt en innergård i lägenheter som består av ettor och tvåor.

Krämaren

Mitt i stan mellan Fiskartorget och Spötorget ligger Kv Krämaren med adress Bredgatan 7,9,11 och Brunnsgatan 10. Du bor i allt från ettor tilll fyror så centralt som möjligt, med alla fördelar som det innebär.

Brukspatronen

Brukspatronen med adress Strandvägen 5 och Brunnsgatan 1 kan erbjuda en del stora enastående lägenheter med utsikt över Fiskarhamnen och Gamlebyviken. Här finns även en del ettor och tvåor av hög klass.

Bo Rosén Fastigheter,

Vi erbjuder ett tryggt boende i lägenheter av god kvalitet med god standard. Vi är måna om att våra hyresgäster skall trivas i sina lägenheter likväl som i närmiljöerna runt våra fastigheter.

Kontakt

Kaplansgatan 23  597 40 Åtvidaberg
Telefon 0120-358 50
E-post info@rosenfastigheter.se

© 2014 ROSÈN FASTIHGHETER. All Rights Reserved  |  Om cookies  |  Sitemap