Rosén Fastigheter

Genom vår verksamhet har vi under åren bidragit till att sätta prägel på de centrala delarna i Åtvidaberg och Västervik, då vi varit engagerade i ett flertal större byggprojekt. Företaget, som i många år drivits av Bo Rosén, äger idag totalt 470 lägenheter och ett 45-tal lokaler i Åtvidaberg och Västervik.

1935 startade Ivar V Rosén Åtvidabergs Byggnadsbyrå. Företaget byggde då villor och tvåfamiljshus. Verksamheten utvecklades vidare i början av 50-talet då de första flerfamiljhusen byggdes och senare då ett antal större bostadsfastigheter och affärsfastigheter uppfördes i Åtvidaberg och Västervik.

Sedan många år bedrivs dock ingen byggverksamhet i företaget som nu uteslutande ägnar sig åt förvaltning av de egna fastigheterna. Därför var det ett naturligt steg att ge företaget ett namn som bättre speglar verksamheten. Åtvidabergs Byggnadsbyrå blev Rosén Fastigheter. Företaget firade sitt 75-årsjubileum 2010. Vi erbjuder ett tryggt boende i lägenheter av god kvalitet med god standard. Vi är måna om att våra hyresgäster skall trivas i sina lägenheter likväl som i närmiljöerna runt våra fastigheter.

Bo Rosén Fastigheter,

Vi erbjuder ett tryggt boende i lägenheter av god kvalitet med god standard. Vi är måna om att våra hyresgäster skall trivas i sina lägenheter likväl som i närmiljöerna runt våra fastigheter.

Kontakt

Kaplansgatan 23  597 40 Åtvidaberg
Telefon 0120-358 50
E-post info@rosenfastigheter.se

© 2014 ROSÈN FASTIHGHETER. All Rights Reserved  |  Om cookies  |  Sitemap